Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان یزد گفت: جمعیت دانش‌آموزی یک سرمایه عظیم به شمار می‌رود که توجه به کادرسازی از میان دانش‌آموزان مورد غفلت قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،‌ آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی صبح امروز در دیدار با غلامعلی حداد عادل با بیان اینکه غربی‌ها به دلیل روحیه استکباری خود تلاش کرده‌اند کشورهایی همچون ایران را عقب نگه دارند اظهار داشت: غربی‌ها برای تحقق این امر از 100 سال پیش سه عنصر تعقل، تفکر و تدین را از سیستم آموزشی حذف کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد تولید علم و توسعه دانش‌بنیان‌ها عنوان کرد: اگر می‌خواهیم دانش‌بنیان را به صورت عمیق و ریشه‌ای برطرف کنیم باید تفکر، تعقل و تدین را دوباره وارد سیستم آموزشی کنیم.

ناصری یزدی با تاکید بر اینکه باید در سیستم آموزشی کشور تحول ایجاد شود و باید با جرأت و شجاعت، موانع این مسیر را برطرف کرد،‌ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جمعیت دانش آموزی که در کشور به عنوان یک سرمایه مهم می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، افزود: از این سرمایه مهم غفلت شده و کمتر به آن توجه شده است.

وی عنوان کرد: از این ظرفیت می‌توان به بهترین نحو استفاده کرد و آینده و سعادت کشور را با کادرسازی از میان همین دانش‌آموزان تامین کرد.

ناصری یزدی با تاکید بر اهمیت احیای روستاها بیان کرد: می‌توان با مدیریت منابع آبی و ذخیره آب‌های روان همچنین آبیاری قطره‌ای، روستاها و کشاورزی در این مناطق را احیا کرد و جمعیت را به این مناطق بازگرداند.

وی در مورد مقوله گرانی دام و تولیدات دامی گفت: همه چیز در این زمینه به نهاده‌های دامی و مسائل و مشکلات واردات و توزیع آن بر می‌گردد در حالی که در کشور ما نباید در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد زیرا ظرفیت کافی برای تولید نهاده‌های دامی وجود دارد.

ابلاغ جزئیات چگونگی‌ حضور دانش‌آموزان در مدارس تا دو روز آینده 93 درصد دانش‌آموزان گیلان هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردندکنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز بوشهر اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز در این دیدار با اشاره به دغدغه‌های امام جمعه یزد در مورد لزوم تحول در سیستم آموزشی اظهار داشت: در سیستم آموزشی ما مشکلاتی وجود دارد و یکی از آنها شیوه کنکور است زیرا اکنون سیستم به نحوی است که هر کسی در تست زدن استادتر باشد موفق است و این با تفکر انطباق ندارد.

غلامعلی حداد عادل بیان کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییراتی در کنکور داده‌ایم بلکه اصلاح شود و 60 درصد نمره کنکور، نمره امتحانات دبیرستانی باشد و معتقدیم باید در سیستم آموزشی، تغییرات ساختاری داده شود.

وی عنوان کرد: رئیس جمهور ویژگی‌هایی دارد که از مهمترین آنها پرکاری است و اقدامات مهمی انجام داده که از جمله آنها می‌توان به فعال شدن شوراهایی یاد کرد که مدت‌ها بود تشکیل نشده بود.

حداد عادل با بیان اینکه همه ما باید رئیس جمهور را همراهی کنیم که این دولت بتواند امور خود را به درستی به پیش ببرد،‌ به اهمیت کار آموزش و پرورش اشاره و عنوان کرد: تنها کسی که به جایگاه آموزش و پرورش آگاهی کامل دارد، رهبر معظم انقلاب است و همواره نسبت به این موضوع دغدغه دارند.

حداد عادل با اشاره به فعالیت‌های شورای ائتلاف اصولگرایان اظهار داشت: شورای ائتلاف با همه کمبودهایی که دارد نزدیک‌ترین مجموعه به بینش رهبری است که لازم است در استان‌ها از این ائتلاف حمایت شود.

انتهای پیام/781/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستم آموزشی دانش آموزان حداد عادل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۸۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات