Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:14:50 GMT

ضعیف شدن سریال‌های مصری

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۴۶۷۹

ضعیف شدن سریال‌های مصری

شوخی‌های تکراری و طرح‌های قدیمی باعث‌ شده تا سریال‌های کمدی مصری در رمضان امسال پسرفت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، الجزیره در گزارشی درباره ضعف‌های سریال‌های رمضانی در مصر نوشته است: جای خالی فیلم‌نامه‌های قوی و طنز موقعیت و نیز باز شدن پای نزدیکان شرکت‌های تولیدی بزرگ به مجموعه‌های طنز خنده را بر لب مخاطبان شبکه‌های مصری خشکانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال «والنتینو» یکی از سریال‌هایی است که هنرمند مصری عادل امام و همراهانش آن را ساخته‌اند؛ اما در بازی عادل امام خستگی ناشی از کهولت سن واضح بود و با توجه به این‌که کارگردانی سریال را پسرش رامی امام بر عهده داشت، می‌توانست بار بازی را به دوش دیگر بازیگران بیندازد.

این سریال محصول شرکت  سینرژی است و عادل امام ستاره این  شرکت محسوب می‌شود؛ او تنها کسی است که دستمزدش مانند دیگر بازیگران کاهشی نداشته است. با وجود این‌که عادل امام عادت داشت در نقش‌های کمدی در اوج باشد و بدرخشد، امسال توفیق چندانی نسبت به سریال سال گذشته خود به‌دست نیاورد.

همکاری این بازیگر با نویسنده داستان یعنی ایمن بهجت قمر باعث شده تا داستان فاقد مضامین جدید بوده و فیلم‌نامه ضعیفی از آب دربیاید. عادل امام سعی کرد تا با همکاری مجدد با دوستانی که سال‌های گذشته با آن‌ها کارهای موفقی را ارائه داده است، موفقیت داستان را تضمین کند؛ اما این حقه نیز روی مخاطبان تاثیری نداشت و باعث دیده شدن سریال نشد.

«عمرودیاب»، سریال دیگری است که با استفاده از نام یک خواننده معروف سعی در جذب مخاطب داشت، اما سناریو ضعیف آن هیچ شانسی برای دیده شدن باقی نگذاشت. فاروق هاشم  و مصطفی عمر نویسندگان این سریال بدون طرح داستان مشکل مالی دو جوانی را روایت می‌کنند که دست به اعمالی زده و هر بار شکست می‌خورند.

گویا اعتماد نویسندگان داستان به بازیگران قهرمان سریال بوده و برحسب این‌که تئاترهای مصری کمدی‌هایی بدون موضوع و داستان ارائه می‌دهند، گمان کرده‌اند که در تلویزیون هم این‌کار جواب می‌دهد، اما نمی‌دانستند این کمدی‌ها فقط مناسب تئاتر است.

سریال «مرد خانه» مجموعه دیگری است که آن هم با وجود بازیگران خوبی همچون عارفه عبدالرسول فرقی با «عمرودیاب» ندارد. شرکت سینرژی در مصر بر آثار مصری سیطره داشته و به واسطه قدرت و ارتباطاتش عرصه را در دست گرفته؛ این در حالی است که شرکت‌های تولیدی کوچک‌تر کارهای موفق‌تری ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریال مصری عادل امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | اعتراف عادل فردوسی‌پور به اشتباه خود در برابر امیر قلعه‌نویی

215 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901183

دیگر خبرها

  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • ببینید | اعتراف عادل فردوسی‌پور به اشتباه خود در برابر امیر قلعه‌نویی
  • بازیگران سریال تورم
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد