Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگارگروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،حجت الاسلام عادل پور امام جمعه خرمشهر در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان  با اشاره به حزن و سوگ مردم در شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت : ما با دو مقوله انتقام سخت و سیلی سخت مواجه هستیم . سیلی را بر پیکر روبه افول آمریکا زدیم ولی انتقام تا خروج کامل نیروهای آمریکایی ادامه دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : سیلی سخت مردم کمی از داغ مردم را کاهش داد ولی  متاسفانه سقوط هواپیما دل داغ مردم را دوچندان کرد .

امام جمعه خرمشهر ادامه داد : سقوط هواپیما یک خطای انسانی غیرعمدی بوده و توسط یک نفر صورت گرفته است ، بررسی علت حادثه در مدت زمان کوتاه و سریعی صورت گرفت و با صداقت تمام اعلام شد .

 حجت الاسلام عادل پور گفت: عذر خواهی ، قول پیگیری و آمادگی برای هرگونه تنبیه از جانب سپاه پاسداران حاکی از ایثار و فداکاری این نهاد انقلابی است .

امام جمعه خرمشهر ادامه داد: کارنامه درخشان سپاه به وضح نشان میدهد سپاه همواره پیش مرگ مردم ایران بوده است ، اما نباید فراموش کرد که مسبب اصلی آمریکا است .

 محمد جواد عادل پور در ادامه گفت : تعدادی از مردم دست به تجمع و شعارگویی هایی ضد نظام زدند که ما از آنها میخواهیم به اقیانوس  ملت بزرگ و حقیقی ایران که در تشییع پیکر سردار سلیمانی حضور داشت بپیوندند .

او خاطرنشان کرد : ما به جیره خواران و مزدوران که از شهرت خود استفاده و دست به توطئه میزنند هشدار میدهیم که با ملت آتش به اختیار ایران مواجه هستند .

 امام جمعه خرمشهر همچنین افزود : ما خواهان اخراج سفیر انگلیس به عنوان عنصر نامطلوب از کشور هستیم . 

حجت الاسلام عادل پور گفت : دشمنان نظام بدانند ایران و ایرانی عاشق سپاه و فرماندهان سپاه است و ما به خوبی  میدانیم که اگر سپاه نبود کشور مقتدری  هم نبود .

 او گریزی به برجام زد و ادامه داد : سه کشور اروپایی بدون در نظر  گرفتن بد عهدی های آمریکا و خودشان ، دست به مکانیزم ما  زدنند ، اگر هدفشان  فشار به ملت ایران برای مذاکره با آمریکا است ، باید این آرزو را به خود به گور ببرند .

امام جمعه خرمشهر افزود:اگر تصور کردند با شهادت سردار  سیلمانی میتوانند ملت مارا تضعیف کنند سخت در اشتباه اند . سردار سلیمانی یک شخص نبود بلکه یک مکتب بود و ایران ما سردار سلیمانی های زیادی دارد .

حجت الاسلام عادل پور ضمن تشکر از جمعیت هلال احمر گفت : بر همه ی ما لازم است به کمک هموطنان سیل زدگان سیستان و بلوچستان بشتابیم .

 او با بیان اینکه طرفدار هیچ کدام از کاندید ها نیست ، افزود : مردم باید از همین لحظه مطالبات خود را برای انتخاب فرد اصلاح بر اساس گفته های رهبری انجام دهند  .

امام جمعه خرمشهر در پایان گفت : بانک اطلاعاتی دولت در خصوص پرداخت یارانه معیشتی ایراداتی دارد که باید اصلاح شد مبادا کسی از دریافت این کمک معیشتی بازبماند .

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمازجمعه امام جمعه شهرستان خرمشهر پرداخت یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سردار سپاه، پزشکان را شگفت زده کرده بود /از حضور در عملیات پارتیزانی تا آزادسازی خرمشهر

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمن‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و هم زمان با شرکت در فعالیت‌های سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهت دهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهده دار شد.

بنابر روایت ایسنا، در سال‌های ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان می‌داد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی (ره) به ایران، در همه صحنه‌ها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.

او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش می‌کشید و در درگیری‌های مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرت‌آباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.

وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دوره‌ای فشرده، آموزش‌های چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.

محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونه‌ای که در عملیات سرنوشت ساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حمله‌ای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک هم‌رزمان خود، ارتفاعات حساس و سوق‌الجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.

در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرح‌ریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه می‌داد.

در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.

محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندی‌های «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکه‌ای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.

او در طول جنگ تحمیلی، در عملیات‌های متعدد با مسئولیت‌های گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.

با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهده‌دار شد.

محسن وزوایی، ، پس از ماه‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسه آفرینی در عملیات‌های متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901506

دیگر خبرها

  • این سردار سپاه، پزشکان را شگفت زده کرده بود /از حضور در عملیات پارتیزانی تا آزادسازی خرمشهر
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای